Sådan bruger du Beardpilot® produkter

Kom godt i gang med skægpleje fra Beardpilot ®

I dine hænder har du nu Danmarks mest prisvindende skægprodukter - købt hos din lokale barber/skægekspert eller her på webshoppen hos piloten selv. Og nu skal du endelig i gang med at pleje din mandemanke (skægget) og din hud.

Men hvad er det nu rækkefølgen er? Og hvordan adskiller en butter sig fra balm? Læs denne guide der beskriver, hvordan de enkelte Beardpilot® produkter skal bruges for at få det bedste resultat og blive helt flyveklar.

Skægolie

Beard Oil Natural BeardpilotDu kan med fordel tanke skægolie som en del af din faste rutine om morgenen. Vores olier er med pipettelåg, hvilket gør det nemt at afmåle den rette mængde olie.

Vi anbefaler typisk at tage 3-4 dråber olie i hånden, som du efterfølgende gnider rundt i håndfladerne. Herefter masseres olien ind i skægget og kom helst helt ind til huden, da olien plejer og beskytter begge dele. Har du længere skæg, er det en god ide at anvende en skægbørste for at fordele olien bedst muligt.

Nu har du lagt en god grundbeskyttelse for både hud og skæg og er klar til at starte dagens strabadser.


Skægbalm

Danish Beard Balm Beardpilot

Skægbalm er beskyttelse til skægget, der arbejder og supplerer på en helt anden måde. Hvor olien primært blødgører og plejer, er balmen en ekstra beskyttelse for selve skægget. Balmen beskytter skæghårene fra udefrakommende faktorer som vind, vejr, lugt, bilos osv. Yderligere er balmen med til at style og styre skægget. Med andre ord en måde at styre dit skæg og kontrollere vildtfarende hår.

Tag en fingerspids balm og varm op i håndfladerne, påfør balmen i skægget ved at massere. Til sidst har du mulighed for at style skægget, som du bedst kan lide det.

Husk at vores balm har forskellige hold - fra light hold og medium hold til strong hold og extra strong hold. Vi ved nemlig, at forskellige typer af skæg og vejrfaktorer betyder forskellige behov.

Moustachevoks

Moustachevoks Naturlig Beardpilot

Har du overskægget til moustache wax kaptajn? Ethvert skæg fortjener et flot og velplejet overskæg, og du behøver ikke nødvendigvis have et Lord Kitchener overskæg, før du får brug for vores moustachevoks.

Beardpilot® Moustache Wax kommer i forskellige hold, hvor hovedformålet er at give dig kontrol over de irriterende hår, der stritter lige ud i luften eller hele tiden forsøger at komme ned i munden. Voksen gør det derfor lettere at indtage fast som flydende føde, idet et overskæg med en god voks lettere kan rengøres modsat et sæt utæmmede knurhår.

Hvis du også arbejder på at opnå det velkendte cykelstyr, men endnu ikke har lændgen til at forme spidserne, kan du med fordel begynde at “opdrage” hårene. Med opdragelse mener vi, at det er vigtigt fra start af at lære hårene at lægge sig pænt over overlæben. Ønsker man at opdrage mod et cykelstyr, anbefaler vi at man starte med en wax med soft hold, da det er bedst for hårene i opstartsfasen. Jo længere i processen du kommer, jo stærkere 'hold' i din wax, bør du anvende.

Det er vigtig at pointere, at hvis du ønsker at opnå et 'konkurence' hårdt hold, så skægget ligner en tremasters skonnert, er det husblas og ikke voks der skal benyttes. 

Tag en fingernegl og “skrab” en smule voks op af tin-boksen. Opvarm voksen mellem pege- og tommelfinger, og påfør voksen i dit overskæg ved at føre tomlen langs skægget fra center og ud (gerne under) og “rulle” hårene mod enderne mellem fingrene. Få fuld kontrol og style som du ønsker.

Beard Butter

Danish Beard Butter Beardpilot

Butteren giver dig den ultimative, blødgørende skægoplevelse!

Butteren adskiller sig fra olie og balm ved, at den trænger ind i selve hårene og giver fugt, plejer og blødgør. Butteren er ideel pleje til det lidt længere skæg, og effekten af produktet, som en del af din daglige morgenrutine, er ikke til at tage fejl af. Noget særligt ved en god 'skægsmør' er, at den giver skægget tyngde uden at det virker stift eller unaturligt. Derfor er den ideel til en rigtig herre-manke, der fortjener de bedste flyveforhold.

Udover at fugte og blødgøre skægget, får mange oplevelsen af et mere fyldigt og tæt skæg, der ser sundt og velplejet ud hele dagen.

Vi mener, at Beard Butteren bare SKAL opleves!

Tag en fingerspids beard butter, opvarm i håndfladerne og massér ind og fordel i skægget.

Skægserum

Beard Serum Beardpilot

Serum er sortimentets SOS-produkt. Den er lavet til luftkaptajnen hvis skæg har været igennem hårde strabadser og trænger til at komme i balance igen.

Hvad enten dit skæg (og hud) er gået helt amok med skægpest, skæl der drysser, sprækkede hår, kløe, splittede ender eller andre ubehageligheder, så har du brug for en serum, der køler og genopretter skæggets naturlige balance.

Du kan f.eks. få brug for et SOS-produkt som vores Barista Serum det første stykke tid, efter du er hjemvendt fra ferie, udsat det for store skift mellem varme og kulde eller på anden vis ikke har haft adgang til dine daglige skægprodukter. Ved at bruge en serum, tilfører du næringsstoffer til skægget, samtidig med at du køler og plejer huden inden under.

Skulle det ske, at du er blevet solbrændt i ansigtet, har fået en rift eller lignende, er vores Barista serum ligeledes det ultimative plejeprodukt.  

Ligesom olien er serum med pipettelåg, så du nemt kan afmåle 3-4 dråber. Opvarm i hånden og fordel i skægget, gentag hvis nødvendigt.


Ældre opslag Nyere opslag