Introduktion til moustache-voks

Hvad er moustache wax?

Moustachevoks, voks til skæg, moustache wax, overskægsvoks osv. - kært barn har mange navne. Men som alle navnene indikerer, bruges moustachevoks kun til overskægget - modsat balm, beard butter og skægolie.

Beardpilot® har seks forskellige moustache wax med forskellige 'hold' - let, medium, stærk og ekstra stærkt hold, der gør det nemt at genvinde kontrollen og styre overskægget.

Desuden har hele vores arsenal af vokse forskellige dufte og er 100% naturlige. Flere af vores Moustache Waxes har da også vundet international anerkendelse og priser for deres høje kvalitet, varierende hold og fantastiske dufte bl.a. Daredevil Moustachevoks og Lumberjack Moustachevoks.

Skægvoks fra Beardpilot® indeholder blandt andet bivoks og lanolin, der plejer og beskytter og gør det nemt at tørre væde af skægget, ideelt efter en hård landing og før hvert måltid. Kaffen, øllet eller sovsen skulle jo nødig gemmes til senere. 

Hvorfor skal jeg bruge moustachevoks?

En god moustachevoks plejer, beskytter og blødgører skægget og er eminent til styling af overskægget, så det ser velplejet og skarpt ud hele dagen.

Hvis du er ved at anlægge et storslået overskæg, bruges voksen til at opdrage hårene, så de lægger sig korrekt over læberne. Derved mindskes risikoen for, at det stritter ud som antenner samt den stikkende følelse, som din kæreste muligvis klager over ;-)

Hvordan bruger jeg voks til overskægget?

Moustachevoks adskiller sig fra både skægolie, skægbalm og beard butter, idet voksen er udviklet specifikt til overskægget.

Hvor olie og balm bruges for at pleje og beskytte hele skægget, og Butteren giver tyngde, fylde og blødgører, bruges moustachevoks til at style og beskytte det majestætiske overskægg fra mad og væsker. 

Moustachevoksen giver dig mulighed for at styre, style og opdrage dit skæg på overlæben som intet andet produkt.

Tag med oversiden af neglen en lille mængde Moustache Wax og gnid mellem tommelfinger og pegefinger, så voksen opvarmes og bliver mere medgørlig. Style herefter dit overskæg, som du ønsker. Et godt tip er at holde æsken lommevarm inden brug.

Hvornår bruges moustache wax?

Moustachevoks kan med fordel bruges dagligt til at opdrage og style overskægget. For ultimativ pleje af skægget bør du også bruge en god skægolie og skægbalm til resten af skægget.

Voks til skægget er især velegnet før indtagelse af mad og drikke. Når du sidder på date eller pub med gutterne, så husk nu, at det ikke er særligt heldigt for skægkaptajnen at have madrester eller øl dryppende fra overskægget!

Beardpilots moustachevoks er nem at have med, da denne kommer i en 17ml. tin-dåse med skyde-låg, der passer perfekt til lommen. Voksen er netop designet til at have den mest kampklar konsistens efter at være opvarmet i lommen.

Moustache Beard Man

Start gerne med en voks med 'soft hold' til at opdrage skægget og byg videre med medium, strong og extra strong hold, når overskægget vokser.

Se hele udvalget af 100% naturlige moustachevoks fra Beardpilot® her.


Ældre opslag Nyere opslag