Introduktion til Beard Butter

Hvad er Beard Butter?

Beard Butter er udviklet til at give den ultimative, blødgørende skægoplevelse og fungerer som en beskyttende kur til ansigtshårene. Foruden dens blødgørende egenskaber, beskytter en god butter også skægget fra udefrakommende faktorer, man støder på i løbet af dagen.

I modsætning til en beard balm, der giver skægget 'hold' og gør det muligt at style, giver beard butter tyngde og vægt til skægget, så det synes fyldigere og mere tæt.

Beard Butter er et forholdsvist nyt grooming-produkt på det danske marked. Som navnet indikerer, er Beard Butter en slags 'skægsmør', der dog mest af alt kun minder om smør i forhold til dens cremede konsistens.

Beard Butter fra Beardpilot® er alle 100% naturlige og håndlavede i Danmark, hvilket er ret unikt for en butter, og så indeholder den sheasmør, der gør skægget nemmere at arbejde med. Beard Butter kommer i en kæmpe dåse med hele 100ml og fås både med og uden duft, så der er noget til enhver skægpilots smag.

Adventurer Beard Butter

Hvorfor skal jeg bruge butter til skægget?

Ligesom andre skægprodukter, er beard butter med til at holde mandemanken sund og velplejet, så du - og skægget - ser skarp og frisk ud hele dagen. Denne blødgørende skægkur beskytter nemlig skægget fra at udtørre, idet den trænger ind i selve skægstrået og fylder ud med fugt.

Men har en butter ikke samme funktion som en skægbalm, kaptajn? Nej slet ikke. Selvom butter og balm ofte forveksles kan de ikke direkte sidestilles eller erstatte hinanden. Skægbalm beskytter skægget ved at arbejde udefra og ind og har samtidig alt fra 'light' til 'extra strong' hold, der gør det muligt at style skægget. Butter beskytter også skægget, men fungerer samtidig som en ekstra-blødgørende kur, der giver skægget vægt, fylde og tæthed - altså en slags volumiser især for det længere skæg.

Hvor de forskellige balm differentierer sig fra hinanden på både egenskaber, dufte og hold, har butter samme blødgørende og beskyttende grund-egenskaber, men adskiller sig på dufte.

Hvordan bruger jeg Beard Butter?

Beard Butter bruges ofte til det lidt længere skæg, da den som sagt blødgører, beskytter og giver skægget tæthed og fylde.

Derfor bør beard butter være en fast del af den langskæggede mands arsenal og påføres så ofte som muligt - helst hver dag i forbindelse med den daglige grooming-rutine.

Tag hvad der svarer til en tommelfingernegl beard butter (afhænger selvfølgelig af størrelsen på skægget) og opvarm i håndfladerne. Skægsmørret bliver hurtigt medgørligt, så fordel det i skægget og mærk, hvordan det hurtigt føles både blødere og fyldigere.

Blot husk rækkefølgen for optimal beskyttelse og effekt af produkterne:

  1. Skægolie
  2. Beard Butter
  3. Skægbalm
  4. Moustachevoks

Er du i tvivl om, hvordan de enkelte produkter skal anvendes, kan du læse meget mere om produkternes anvendelse her.

Hvornår skal jeg bruge Beard Butter?

Hvis du har en stor, prægtig mandemanke, bør du helt sikkert unde dig selv og dit skæg at opleve beard butterens utrolige egenskaber. Du kan sagtens bruge beard butter dagligt i forbindelse med din morgen-grooming-rutine.

Udover at give den ultimative, blødgørende og beskyttende skægoplevelse, giver butter samtidig vægt til de små, trodsige hår, der kravler op under hagen, så skægget efterlades sundere og mere kraftigt.

Derfor er det en god ide at starte med en god skægolie, der plejer hud og skæghår, hvorefter du påfører den blødgørende beard butter i skægget. Dernæst bruges en skægbalm til at lægge en 'forsegling', der beskytter mod udefrakommende faktorer, og slutteligt vil en moustachevoks med det ønskede hold tage dit overskæg til nye højder.

 Beard Butter Danish Natural

Så er du klar til dagens udfordringer, kammerat!
Tænd motoren og prøv en Beard Butter i dag.

 


Ældre opslag Nyere opslag