Skæg hører også kvinderne til

De fleste kvinder har tænkt på eller mærket, hvordan det er at kysse en mand med skæg. Det kan være maskulint og lækkert eller direkte kradsende og ucharmerende. Men hvorfor er det egentligt, at skægget skiller vandene?

Mange mænd især vil nok mene, at kvinder ikke skal blande sig i deres skæg – det er mandigt, viser langsigtet dedikation og er for mange en stor del af identiteten. Men hvad hvis vi fortæller, at et usoigneret, pjevset og lugtende skæg afskrækker mere end det tiltrækker – har vi så fået jeres opmærksomhed? Derfor er det ikke for sjov, når vi siger, at pleje af skægget ikke kun er for hans skyld – skæg hører også kvinderne til.

Bør han klippe manddommen af (altså skægget)?

IntimacyFor der er ikke noget som et rent, blødt og velplejet skæg, der oser af mand og signalerer selvtillid. Et ansigt man får lyst at komme tættere på og røre. Men pludselig mærker man de kradsende hår, der stikker én på overlæben, skægpest der drysser og en tydelig rødmen og kløen, der gør det umuligt at fastholde mere end få minutters intimitet. Øv! Og ak ja, så forlanger man nærmest, at han omgående klipper sin manddom af – altså skægget.

Men er det så enden på både skægget og forholdet? Heldigvis ikke (nødvendigvis). For det er her, at skægprodukter redder liv (næsten). Ved jævnligt brug af en god skægsæbe og en god skægolie slipper skæggets ejer og hans udkårne for grim lugt, kløe og krads i både hud og skæg. Skægsæben fjerner de ildelugtende elementer, mandemanken har været udsat for i løbet af dagen såsom røg, ostemadden til formiddagskaffen og snavs generelt. Skægolien går derefter ind og behandler huden og blødgører skæghårene. Ja, de kradsende og stikkende hår kan rent faktisk blødgøres (halleluja!).

Opdragelse gør mester

Så nu er det slut med, at manden går og kradser, piller og klør (i skægget altså). De naturlige dufte fra skægolien dufter af renhed og god hygiejne, der næsten automatisk inviterer til nærhed.

Men lad os nu indrømme det. Et pjevset og tørt skæg, der mest af alt minder om en gammel opvaskebørste, er ikke det, vi forbinder med en maskulin mandemanke. Derfor skal skægget opdrages! Og det er en disciplin, som vi kvinder selv mener at have vundet både guld og platin i, så længe vi husker ;-)

Det er vigtigt at opdrage skæghårene ved at bruge olie, der plejer både hud og skæg og gerne efterfulgt af en skægbalm, der giver tyngde og fylde til det længere skæg. Arbejder skægmanden på et cykelstyr eller en overlæbe-snegl er en naturlig skægvoks uden kunstige ingredienser et decideret must have.

Du kan læse mere om de enkelte skægprodukter i blogindlægget her.

Men det kan være farligt terræn at tage en skægkamp, så du kan med fordel starte med at sende ham til en rigtig barber, der kan give professionel vejledning – så var det jo også næsten hans ide at begynde at pleje skæg og hud.

Romancer - i mere end én forstand 

Så kære medkvinder og macho-mænd – lad nu ikke skægget stå. Det kræver en mindre, men vedvarende indsats at redde meget mere end bare skægget. Og med 100% naturlige skægprodukter fra Beardpilot®, garanteres en sikker landing.

Romancer Olie og Balm

F.eks. vil limited edition-serien Romancer med en skægolie og skægbalm være et oplagt valg, nu hvor Valentines Day nærmer sig. For det er jo altid lækkert at give en gave, som manden kan bruge, men endnu bedre, hvis det også gavner én selv. Og så gør det vel heller ikke noget, hvis det tilmed lægger op til lidt romantik oveni?

 

Held og lykke!

Skæggede hilsner,

Sofie Kremmer


Ældre opslag Nyere opslag