Persondata Politik

Ved at benytte denne hjemmeside www.beardpilot.dk accepterer du, at Beardpilot behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Beardpilot respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som modtages.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Beardpilot?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle Beardpilot, hvem du er eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Beardpilot har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Beardpilot indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • tilmelder dig til nyhedsbrevet.

  • foretager betaling af køb.

  • sender en forespørgsel, klage eller giver feedback; eller

  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og indtaster informationerne behandles også: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil oftest være i forbindelse med køb og gøres for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Sikkerhed

Hos Beardpilot har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Beardpilot indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Formål

De indsamlede oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig annoncer, der har størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Beardpilot sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dog opbevares der kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål - dog maksimum 5 år.

Hvem videregiver Beardpilot personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.beardpilot.dk videregives kun til:

  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugere anvender Beardpilots hjemmeside via Google Analytics.

For at kunne videreudvikle og forbedre Beardpilots hjemmeside føres statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere brugerne anvender mest.

Beardpilot anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.beardpilot.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Beardpilot ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.beardpilot.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Beardpilots vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Beardpilot behandler om dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du har mulighed for at angive om du ønsker, at Beardpilot skal kontakte dig i forbindelse med tilbud og nyhedsbreve.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig, er forkerte har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Kontakt

Beardpilot forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til datapolitikken eller til, hvordan dine personoplysninger bruges, bedes du skrive til: info@beardpilot.com.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Beardpilot®

Højdevangs Allé 3, 1.tv

2300 København S

Danmark

E-mail: info@beardpilot.com

Telefon: +45 4117 0017

CVR. no.: 21486779