Introduktion til skægolie

Hvad er skægolie?

Skægolie, også kendt som "Beard Oil", bruges til at beskytte både skæg og hud, uanset om du er i byen, på landet eller i luften. Alle skægolier fra Beardpilot® har beskyttende egenskaber og hindrer skægpest og udtørring af huden under skægget.

Det unikke ved Beardpilot® skægprodukter er, at vi udvikler differentierede skægprodukter på mere end bare duften.

Det vil sige, at vores produktserier er forskellige både på dufte OG på egenskaber. De enkelte oliers unikke egenskaber kan bl.a. være UV-beskyttende, bakteriehæmmende, ekstra blødgørende, hårvækst-stimulerende osv.

Det er disse forskellige egenskaber, der gør, at Beardpilot® har et skægprodukt til enhver skægtype - for vi ved at ikke to skæg er ens.

Skægolierne er 100% naturlige og håndlavet i Danmark. Kombineret med hvert produkts unikke egenskaber, har flere af Beardpilot® beard oils vundet internationale priser som f.eks. Adventurer, der er UV-beskyttende, City Slicker, der er bakteriehæmmende og giver ekstra glans og Spicer, der er ekstra blødgørende.

 

Hvorfor skal jeg bruge skægolie?

En god skægolie blødgører og beskytter hele skægget, så skægget holdes sundt og ser velplejet ud. Samtidig forhindrer en god skægolie skægskæl/skægpest forårsaget af udtørring.

Skægolie har også en positiv effekt på huden, da den som sagt sikrer, at huden ikke tørrer ud, klør eller bliver irriteret. Derfor kan mænd med kortere skæg eller tendens til rødme og kløe også med fordel bruge en skægolie som en del af den daglige grooming-rutine.

Natural Beard Oil Beardpilot

Hvordan bruger jeg olie til skægget?

At bruge skægolie bør være en fast del af enhver skægget mands morgenrutine, da det plejer og beskytter både skæg og hud.

Tag tre-fire dråber olie i håndfladen ved hjælp af pipetten, og fordel olien i hænderne. Massér dernæst olien ind i hele skægget. Antallet af dråber afhænger af skæggets størrelse.

Olien dufter kraftigst, når det påføres, men aftager i løbet af dagen. Hvis du i løbet af dagen vil friske skægget og duften op, kan det hurtigt gøres ved at føre en ren hånd gennem skægget og derved opvarme olien igen.

Skægolie bruges før skægbalm og moustachevoks og er også fordelagtig for mænd med kortere skæg eller 'stubbe', da olien plejer både skæg og hud.

Hvornår skal jeg bruge Beard Oil?

Skægolie kan med fordel bruges dagligt grundet dens plejende og blødgørende egenskaber på både skæg og hud.

Har du travlt en morgen og kun tid til at bruge ét skægprodukt? Så vælg skægolien.

Den kan hurtigt påføres om morgenen, så skægget ser sundt og frisk ud hele dagen. Hvis skægget er lidt længere, kan Beard Butter også være en fordel skønt denne i mindre grad behandler huden under skægget.

Men for at få det mest velplejede og sunde skæg anbefaler vi, at du dagligt bruger olie og balm eventuelt kombineret med Beard Butter og moustachevoks til overskægget.

Beard Routine

Find alle 100% naturlige skægolier fra Danske Beardpilot her.


Ældre opslag Nyere opslag