Om os

  1. Brændstofhanerne – Er Begge Åbne!
  2. Gassen - Tændt!
  3. Propel pitch- Fuld Fremad!
  4. Starter – Motor Opstart Jævn!
  5. Beardpilot® – Klar til Take-Off!

Hvordan startede Beardpilot®?

Det hele startede med et ude-af-kontrol overskæg, et generelt udtørret skæg, og en mangel på produkter, der kunne hjælpe i denne desperate situation. I midten af 2014, efter at have boet i nogen tid i Cambridge, var Salem (grundlæggeren og ejeren af Beardpilot®) på udkig efter et skægprodukt, der kunnne noget mere, end de skægplejeprodukter, der fandtes på markedet. De fleste eksisterende brands havde en meget en-dimensionel tilgang til skæg, og - endnu værre - de fleste indeholdte unaturlige og endda potentielt skægødelægende råvarer. De fleste ved, at alkohol- og petroliumsbaserede produkter potentielt kan udtørre vores hud og hår - så hvorfor dælen bruge det i produktet til vores skæg?

Da ingen egnede kandidater var at finde i København, besluttede Salem sig for at lave sine egne produkter. Efter megen ’trial and error’ og et par eksplosioner i ’laboratoriet’ var det første parti af Moustache Wax klar til Test #001. Det ville kræve mere finjustering før opskriften var perfekt (i mellemtiden var resten af skægget vokset og havde brug for nogle produkter ... så tilbage til ’laboratoriet’). I slut december 2015 var en komplet palette af produkter på tegnebrættet, og da 'flertallets behov vejer tungere end individets’, blev Beardpilot grundlagt. Nu kunne de sidste tests, branddesigns og produktions-finjusteringer vingetestes.

Hvorfor Beardpilot®? Beardpilot er et navn med to betydninger; For det første refererer det til gentlemen-piloterne fra Første og Anden Verdenskrig med deres ikoniske moustaches og skæg, hvor det at have et skæg i absolut topform var en del af officerernes uniform. Dernæst henviser det til styreelementet i at bruge et godt pleje- og stylingprodukt. Mens mange skæg kan blive ”vilde”, hvis de bliver overladt til sig selv, vil Beardpilots sortiment af produkter kunne hjælpe dig med at genvinde kommandoen og kontrollen over dit skæg, så du - præcis som fortidens piloter - kan mestre og styre dit skæg.

Hvad er missionen? Beardpilot® er et brand, der udmærker sig i forhold til konkurrenterne ved at tilføre en holdning til skæg-grooming, når det kommer til kvalitet og bæredygtighed. Beardpilots produkter er alle 100% naturligt fremstillet, og Beardpilot® udmærker sig ved kun at anvende naturlige komponenter, istedet for de kunstige elementer, der desværre alt for ofte benyttes på markedet for skægprodukter. Desuden er Beardpilot® et brand, der konstant udvikler og søger at forbedre forskellige egenskaber ved sine produkter; vi ved jo, at ikke to skæg er ens. Så markedstanken om, at én produkttype skulle passe til alle, finder vi hos Beardpilot® malplaceret og som en grundlægende misforståelse. Derfor udkommer vores sortiment af skæg-voks, skæg-balm og skæg-olier alle i forskellige varianter, og ikke kun i forskellige dufte. Vi ønsker at tilbyde dig det bedste og mest komplette sortiment af styling-produkter, der vil passe til både dit skæg, din sundhed og din integritet.

Hvem er Beardoen bag det hele?

 

Stifteren bag Beardpilot® er Salem B.S. Dandan. Efter at have arbejdet over 15 år i detailbrachen, valgte han at lave et radikalt karriere-skift og begyndte at studere statskundskab, hvilket ville ende i et Ph.d. kandidatur. Det var netop under sine studier i England, og ikke mindst fordi han opvoksede i et iværksætterhjem, at han så potentialet i at skabe forbedrede skæg- og overskægsprodukter, og valgte derfor at lancere Beardpilot®. Med en blanding af danske vikinge-aner og middelhavs-rødder, bestræber han sig på at tilføre moderne, skandinavisk æstetik til sine 100% naturlige og håndlavede produkter med øje for fortidens sans for kvalitet frem for kvantitet.

Kontakt:

Beardpilot®
S. Dandan
Højdevangs Allé 3,1.Tv
2300 København S
Denmark
E-mail: info@beardpilot.com
Telefon: +45 4117 0017

CVR. no.: 21486779