Beardpilot og Bearded Villains Danmark samler ind til Børnehjertefonden

Beardpilot® er stolt samarbejdspartner med Bearded Villains Danmark, hvor vi sammen samler penge ind til Børnehjertefonden og deres livsvigtige arbejde.

Derfor giver vi dig her et indblik i det internationale broderskab Bearded Villains, og hvorfor Beardpilot® sammen med det danske ’chapter’ samler ind til Børnehjertefonden. Desuden afslører formand for Bearded Villains Danmark, Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, sine bedste oplevelser i forbindelse med organisationen og ikke mindst, hvilke Beardpilot-produkter, der er hans absolutte favoritter.

Så tænd motoren og få et skægget indblik i en verden, du (måske) ikke kendte til.

Hvad er Bearded Villains?

Bearded Villains er et internationalt broderskab, der samler frivillige, skæggede mænd på tværs af kultur, race, religion og seksualitet. Foreningen er dedikeret til at efterleve et værdisæt med fokus på skæg, velgørenhed, familie, loyalitet og respekt for alle mennesker for at bekæmpe stereotype menneskesyn. Bearded Villains spreder de gode værdier gennem nationale indsamlinger til forskellige velgørenhedsorganisationer verden over.

”Det var lidt et tilfælde, at jeg faldt over Bearded Villains. Dengang var der ikke noget, der hed Bearded Villains Danmark – det startede den tidligere formand og jeg sammen. Jeg blev medlem, fordi jeg gerne vil gøre en forskel, fordi værdierne tiltaler mig enormt meget, og fordi sammenholdet virkede stærkt. Jeg ved nu, at det er mega stærkt!” - Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, formand Bearded Villains Danmark.

Bearded Villains blev grundlagt i 2014 i Los Angeles, men har nu ’chapters’ i bl.a. Tyskland, Canada, Holland, Australien, USA, Grækenland, England og Danmark – også kendt som Bearded Villains Danmark – Sons of Ravens. 

Bearded Villains Danmark Sons of Ravens Danny Dunkeren Ørndrup”Det er en helt utrolig, fantastisk oplevelse at møde udenlandske BV’ere. I 2017 var jeg i Belgien og se Formel 1 med min far, svoger og fætter. Jeg havde taget nogle Berserker Olier med, hvis nu jeg skulle støde på en belgisk BV’er. Dag to i Belgien går vi ned ad gaden – jeg har en Bearded Villains t-shirt på – og pludselig hopper en skægget fyr ud fra en cafe og spørger, om jeg er BV’er. Jeg svarer ja, og han hopper op og giver mig et kæmpe kram. Han er ikke så stor, så han hænger der i mine arme i nogle sekunder. Vi snakker kort og drikker en øl sammen. Jeg giver ham en olie, og han trækker et ’breast cancer awareness’-mærke op ad lommen og giver mig. Det var en fantastisk stund.” fortæller formand for Bearded Villains Danmark, Danny ’Dunkeren’ Ørndrup.

Hvad er Bearded Villains Danmark og LØB FOR EN HJERTESAG?

Bearded Villains Danmark er den danske del af organisationen Bearded Villains, der besidder samme værdisæt om familie, loyalitet og respekt. Den danske del af Bearded Villains kalder sig ’Sons of Ravens’ og har officielt været en selvstændig forening siden 2015.

”Første gang jeg mødte de første, danske BV’ere ansigt til ansigt tilbage i 2015 står klart højt på listen over en af de bedste oplevelser hos Bearded Villains Danmark. Og hver gang jeg møder en ny, dansk BVDK’er gør også” - Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, formand Bearded Villains Danmark.

Bearded Villains Danmarks mærkesag er at samle penge ind til Børnehjertefonden gennem velgørenhedsløbet LØB FOR EN HJERTESAG.

”Vi valgte Børnehjertefonden fordi vi ikke syntes, at fonden og dens arbejde fik nok opmærksomhed i samfundet. Vi ville gerne målrette vores arbejde mod noget med børn, og noget der ikke er forvejen fik super meget hjælp fra alle mulige fronter såsom Kræftens Bekæmpelse – ikke at der er noget galt med Kræftens Bekæmpelse.” siger Danny ’Dunkeren’ Ørndrup

Børnehjertefonden Løb for en Hjertesag Bearded Villains Danmark

LØB FOR EN HJERTESAG er blevet det helt store, tilbagevendende arrangement, hvor målet er at gøre en forskel for børn med hjerteproblemer. Motionsløbetafholdes årligt i Hareskoven nord for København og samler alle lige fra børnefamilier til atleter. Idet lbet udelukkende arrangeres af de frivillige i Bearded Villains Danmark, går det indsamlede beløb ubeskåret til Børnehjertefonden.

”Vores samarbejde med Børnehjertefonden betyder super meget, og vi er meget stolte og glade for at kunne hjælpe. Ved dette arrangement går alle penge doneret eller indtjent ved billetsalg og andet ubeskåret til Børnehjertefonden.” fortæller Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, formand Bearded Villains Danmark.

Børnehjertefonden

Børnehjertefonden er en selvstændig fond, der samler penge ind til hjertesyge børn og deres familier med fokus på forskning og forebyggelse af børnehjertesygdomme. Protektor for fonden er H.K.H Kronprinsesse Mary, hvor de mest velkendte ambassadører er Lotte Friis, Niels Christian Meyer (Bubber), Stine Stengade og Peter Schmeichel. Børnehjertefonden modtager ikke offentlig støtte og arbejder derfor udelukkende for indsamlede midler.

Indsamling til Børnehjertefonden gennem skægpleje-serien Berserker

Beardpilot® har samarbejdet med Bearded Villains Danmark siden 2016 og samlet ind til Børnehjertefonden gennem salg af olie og balm i skægpleje-serien Berserker.

”VI besluttede os for at samarbejde med Beardpilot, fordi produkterne er super gode, og vi elsker, at alle ingredienserne er naturlige. Personligt er det uden sammenligning de bedste skægprodukter, jeg har prøvet.” - siger Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, formand Bearded Villains Danmark.

Berserker-serien består af en skægolie og en skægbalm, der dufter maskulint af myrte, fyrretræ og te-træ – en rigtig viking værdig. Serien er udviklet i samarbejde med Bearded Villains Danmark til det formål løbende at indsamle penge til Børnehjertefonden. Derfor doneres 50 kr. for hvert vikingeinspireret skægprodukt, der bliver solgt – uanset om det er fra webshop eller en af de mange forhandlere.

Berserker Beard Oil Beard Balm Beardpilot

”Samarbejdet giver god mening ift. Berserker-serien, og når Salem [red.: stifter af Beardpilot®] gang på gang viser sit engagement i kvaliteten af hans produkter og i vores mærkesager som LØB FOR EN HJERTESAG” – forklarer Danny ’Dunkeren’ Ørndrup.

Hvert år ved LØB FOR EN HJERTESAG overrækker Beardpilot® og Bearded Villains Danmark en check til Børnehjertefonden med det indsamlede beløb, som altid er en fantastisk oplevelse og en indikation på et stærkt samarbejde med meningsfulde værdier.

”Den bedste oplevelse er dagen, hvor vi afholder LØB FOR EN HJERTESAG, fordi samarbejdet bare spiller, og når vi efterfølgende overrækker checken til Hjerteforeningen. Derfor vil jeg heller ikke lægge skjul på, at mine absolutte favorit-produkter fra Beardpilot® er Berserker og Rogue.” – siger Danny ’Dunkeren’ Ørndrup, formand Bearded Villains Danmark.

Børnehjertefonden Bearded Villains Danmark Beardpilot

Vær med til at støtte Børnehjertefondens vigtige arbejde og indsamling til hjertesyge børn og deres familier ved at tilmelde dig LØB FOR EN HJERTESAG eller købe Berserker Olie eller Berserker Balm her og støt med 50 kr. pr. produkt.

 

// Sofie Kremmer, Cyberpilot - Beardpilot®


Ældre opslag Nyere opslag