Introduktion til skægbalm

Hvad er skægbalm?

Skægbalm er et grooming-, herrepleje-produkt og et vigtigt værktøj i enhver skægpilots arsenal, idet det beskytter og nærer skægget.

Balm til skægget bruges ofte af mænd med lidt længere skæg, idet balm modsat skægolie bruges til at style og som værn mod elementerne. Derfor har Beardpilot® ni serier skægbalm med forskelligt hold - fra light til extra strong hold. Desuden passer de forskellige balm til forskellige typer skæg(hår), idet de både differentierer sig på egenskaber og på duft.

Alle balm-produkterne indeholder shea og kakaosmør, der gør skægget nemmere at arbejde med.

Beard balms fra Beardpilot® er alle 100% naturlige og håndlavet i Danmark - kun med brug af de bedste ingredienser. Derfor har hele fire af vores skægbalms vundet internationale priser og anderkendelse:

  • Adventurer Skægbalm med en frisk duft af citrus og medium hold, hjælper denne balm med at tæmme dit skæg.
  • City Slicker Skægbalm med stærkt hold og duft af pebermynte og ingefær, der er kendt for sine bakteriehæmmende egenskaber.
  • Rogue Skægbalm med neutral duft og let hold, der er ekstra blødgørende og giver dig kontrol over skægget
  • Connoisseur Skægbalm med medium hold og maskulin duft af træ og lavendel, der blødgører og beskytter skægget fra variationer i temperatur og fugtighed i løbet af dagen.

Hvorfor skal jeg bruge balm til skægget?

En god skægbalm plejer og beskytter skægget mod vind, vejr og andre udefrakommende elementer, som du støder på dagligt. Balm-produkterne fra Beardpilot® indeholder bivoks, som forstærker evnen til at 'forsegle' skægget og dermed holde de ovenstående elementer på afstand.

Hvis dit skæg har mere format end blot stubbe, kan du med fordel bruge skægbalm efter din skægolie. Balm er ideelt til længere skæg, idet skægbalm modsat skægolie har 'hold', derved får du mulighed for at style skægget, så det ser velplejet, sundt og trimmet ud hele dagen. Dog skal du ikke bruge balm til at style dit overskæg - der skal du have fat i en moustachevoks.

Beard Man City

Hvordan bruger jeg skægbalm?

Først og fremmest er det vigtigt, at skægbalm bruges efter skægolie, så produkterne arbejder korrekt, og du får den bedste virkning og skæg-oplevelse.

Dernæst skal du huske, at balm ikke indeholder lanolin, og derfor ikke er optimal at style overskægget med - der kan du med fordel bruge vores prisvindende moustachevoks i stedet.

Når olien er fordelt i skægget, tages en fingerspids skægbalm på størrelse med en ært og fordeles i håndfladerne, så balmen opvarmes. Massér derefter balmen godt ind i skægget. Hvis skægget er langt, kan du bruge en skægbørste til sidst.

Læs mere om, hvornår og hvorfor du skal bruge skægolie her. 

Hvornår skal jeg bruge Beard Balm?

Hvis du har en stor, flot herremanke kan du med fordel implementere skægbalm i din daglige morgen-grooming-rutine.

Husk, først skægolie - så skægbalm. For den primære forskel på skægbalm og skægolie er, at olien arbejder indefra og ud, mens balm arbejder udefra og ind. Det betyder, at skægolien plejer huden og arbejder sig ud i skægget, mens skægbalm plejer og beskytter skægget fra udefrakommende elementer og arbejder sig indad - som en slags forsegling.

Desuden bruges balm til at style skægget, så det ser sundt og velplejet ud hele dagen.

Skæg Balm Naturlig Beardpilot

Vi ved at ikke to skæg er ens, så det er Beardpilot Beard Balms heller ikke. Så gør klar til take off og find en balm med din favorit egenskab, duft og hold her.


Ældre opslag Nyere opslag